Németh Pince

 

Elérhetőség


Cím: 8261 Badacsony, Római út 127.
Telefon: +36/87/431 274 és +36/70/77 21 102
E-mail: nemethpince@gmail.com 

  A Németh Pince a badacsonyi borvidéken, mintegy két hektár sz?l?területen gazdálkodik. Kínálatunkban megtalálhatók a tradicionális magyar fajták (kéknyel?, a budai zöld, a rózsak?, a juhfark), valamint néhány világfajta (a szürkebarát, az ottonel muskotály, az olaszrizling és a rajnai rizling).
   A pince f? büszkeségei a kés?i szüretelés?, töppedt sz?l?b?l készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.
   

  A Németh Pince a badacsonyi borvidéken, mintegy két hektár szőlőterületen gazdálkodik. Kínálatunkban megtalálhatók a tradicionális magyar fajták (kéknyelű, a budai zöld, a rózsakő, a juhfark), valamint néhány világfajta (a szürkebarát, az ottonel muskotály, az olaszrizling és a rajnai rizling).
   A pince fő büszkeségei a késői szüretelésű, töppedt szőlőből készült borok, valamint az egyedülálló badacsonyi jégbor. Boraink a helyi – és országos borversenyeken egyaránt szépen szerepelnek, családunk kétszer nyerte el a „Balatoni Borok Mestere” címet.

 

www.nemethpince.hu