Vendégkönyv

 

Vendégkönyv

*

*

*

Bejegyzések
Ámon Gergely 2017-07-25 22:53:14

Előszezonban béreltünk házat, és nagyon jól éreztük magunkat. Strandidőnk volt végig, tömeg nélkül. Badacsony gyönyörű, minden évben találunk újabb felfedeznivalót. Kisgyerekkel ideális a strand, szóval reméljük jövőreveledugyanitt!


Cinti és Peti 2017-07-16 20:54:36

Négy éjszakát töltöttünk a Borbarátok Panzióban, ahová mindenképpen szeretnék visszatérni a jövőben. A személyzet kedves és figyelmes, a szoba szuper volt, az ételek és a borok finomak. Badacsony pedig minden tekintetben csodás hely. Sokat kirándultunk, bicikliztünk, ellátogattunk a Kisfaludy Étterembe, a Folly Arborétumba, a Skizo Borbárba, és a Kisfaludy-kilátót sem hagytuk ki. A kilátás mindenhonnan páratlanul szép volt, és a borok is nagyon finomak. Biztosan visszatérünk még, hiszen Badacsony maga a "folyékony szerelem". :)


helga stifter 2017-07-13 19:15:34

ich war schon ca. 12mal ind badacsony und hatten verschiedene Quartiere. ich hätte gerne ab 6. august für 8-10 personen ein haus gemietet. am besten hat und FÜGE 9 gefallen, aber es wird nicht mehr frei sein. bitte bescheid geben! vielen dank helga stifter


Imre 2017-07-09 21:22:01

Remélem idén is lesznek Szüreti Napok! Nagyon jól éreztem magamat a múlt évi (2016) rendezvényen. Ott szeretnék lenni idén is. Várom a program meghirdetését.


Marietta és Dávid 2017-06-09 05:40:09

A nászutunkat töltöttük a Badacsonyban 6 nap, 5 éjszakás tartózkodással a Hotel BonVino-ban. A szobánk rusztikus hangulatú volt, az étkezések kiadósak, a wellness részleg is kellemes. Az idő aktív kikapcsolódással telt,miután bebarangoltuk a Badacsonyt, jártunk Szigligeten,a Szent György hegyen és Hegyestűn gyalogtúra keretében. Kerékpárral Szentbékállán és a Salföldön. A régió páratlan szépségeket nyújt,ami egyedülálló az országban. Köszönjük,hogy itt lehettünk. :-)


Petra 2017-05-04 09:39:13

Nagyon szép környezetben és családias ellátásban volt részünk a hétvégén. Mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve! Köszönjük szépen a MIDI-Tourist-nak! Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)


Diana es Szabolcs 2017-05-03 08:24:49

Azt hittük nem lesz elég bor, tévedtünk. Nagyon jó hely.


Anna és Gábor 2016-11-28 22:47:28

Gyönyörű környezetben egy meghitt és kellemes hétvégét töltöttünk el! Kedves, segítőkész és családias ellátásban részesültünk, köszönjük a MIDI Tourist-nak! Mindenkinek csak ajŕnlani tudjuk!..és fogjuk is! :)


Tóth Alida 2016-09-08 18:38:57

Másodjára nyaraltunk Badacsonytomajban, gyönyörű környezet, kifogástalan szállás, ( Árva apartman ) rengeteg látnivaló a környéken, mindenkinek csak ajánlani tudom


Pércsi Sándor 2016-08-30 08:19:10

Már visszajáró vendégek vagyunk, és újból nagyszerű napokat töltöttünk Badacsonyban! Aki phenni, kikapcsolódni akar, az látogassa meg ezt a nagyszerű helyet, és környékét, korosztálytól függetlenül! Köszönjük a vendéglátást! Pércsi Család


Albert József 2016-08-15 21:29:02

Szép napokat töltöttünk el, Badacsonytomajban. Gyönyörű a hely, szép kilátás, friss levegő! Mindenkinek ajánljuk! Köszönjük a miditouris-nak a közreműködést!


Kiss csaba 2016-07-17 12:05:24

Köszönjük a Badacsonytomaj,Római 83.üdülöháznak az egyhetes csodás nyaralás!A 🏡 tiszta,rendezett,felszerelt ami egy nyaraláshoz tökéletes 👌 köszönjük midiTOURIST!!!!!


kiss csabáné 2016-07-17 11:42:13

Nagyon szép napokat töltöttünk Badacsony és Badacsonytomajon szállást a miditouristnál foglaltuk !!!!Minden rendben zajlott!!!Negatív dolog szépkártyával a tomaji strandon nem tudtunk fízetni!!!!!


Orsós Ernőné 2016-07-15 17:05:26

Csodás napokat töltöttünk Badacsonyban.Szállás család barát. A strandok szépek és tiszták, a borok és az ételek finomak, a hegyen remek kirándulási lehetőségek adódnak. Badacsonytomaj a bazalttemplomával, a tájházával és a vendégszerető,kedves lakosaival nyűgözi le az embert. Lehetőség van kerékpárt bérelni.A szállásfoglalás a midiTouristnál nagyon jó választás volt, az apartman nagyon szép helyen volt és minden igényünket kielégítette.


Fábiánné Tobak Andrea 2016-07-12 22:10:47

Csodálatos napokat töltöttünk Badacsonyban. Sok éve nem jártam már itt és egy teljesen új arcát ismertem meg. A szállásfoglalás a midiTouristnál nagyon jó választás volt, az apartman nagyon szép helyen volt és minden igényünket kielégítette. Az egyetlen baj csak az, hogy a pár nap nagyon gyorsan elszaladt és bár igyekeztünk a strandolás mellet felfedezni a környéket, rengeteg látnivaló kimaradt. A hely nagyszerűségét bizonyítja, hogy utánunk pár nappal a lányoméknak is ugyanitt foglaltam szállást.Biztosan visszatérünk ide!


Czumbel Tamás 2016-07-05 10:57:15

KÖSZÖNJÜK! Nagyon jó volt Badacsonyba lenni, a Gizzella panzió teraszáról a Balatonra lesni, a panzió medencéjében csobbani, onnan is a kilátásban gyönyörkedni, papucsban Katalin finom reggelijét enni, jókat aludni a kellemes, légkondicionált szobákban, mozgásra vágyva szabadon sétálni, kocogni a szöllösök között. Köszönjük a sok tippet is Badacsony könnyebb feltérképezéséhez. Különösen a Káptalantóti vasárnapi piac tetszett. Amit pedig még kihagytunk, azt legközelebb megnézünk. Mert visszatérünk, bizony ! :)


Sall Csaba 2016-01-02 11:49:17

Tisztelt Surányi Gyula! Köszönjük a bejegyzést a www.badacsony.hu oldalra. Sajnos a szelektív hulladékgyűjtés problémája akkor fog megoldódni, ha házanként történik a szelektív hulladék gyűjtés, amit már nagyon várunk. A lakóságot (véleményem szerint) nem az zavarja, ha a nyaralók is oda viszik a SZELEKTÍV hulladékot, hanem amikor VEGYES KOMMUNÁLIS hulladék kerül a szelektív gyűjtőkbe. Eredményekben gazdag boldog új esztendőt kívánok a midiTOURIST csapata nevében is. Viszont látásra ismét Badacsonyban. Sall Csaba


Surányi Gyula 2015-12-31 22:41:59

8 év óta, általában augusztus elején Badacsonyban töltünk családommal 8-11 napot. Minden alkalommal a midiTourist közvetítésével szereztük a szállásunkat. Szegedi állandó lakosként az irodánál "bejáratott" e-foglalás-rendszer és a szállásügyintézés egyéb lépései is nagyon megfelelnek, ezeket az iroda munkatársai hozzáértően bonyolítják. A régió, Badacsony, Szigliget, Sümeg és Tapolca jól karbantartott strandokkal, különböző igényeket kielégítő vendéglátóhelyekkel és a felsorolt települések saját történelmi emlékeikkel, valamint a Badacsonyból könnyedén elérhető északi-parti városok Keszthely, Tihany kulturális értékeivel valóban kellemes kikapcsolódást biztosítanak az éves munka "megtöréseként". A badacsonyi üdüléshez véleményünk szerint a település a feltételeket biztosítja, egyetlen kritikai észrevételem(ünk), hogy a szelektív hulladékgyűjtés nincs megoldva, kevés gyűjtőpont van, az ezek mellett lakók, üdülők pedig személyes sértésként fogják fel, ha a gyűjtőhelyre mások is visznek pl. műa. hulladékot. Az előbbi kritika ellenére természetesen a hangsúly a badacsonyi nyaralási lehetőségek dicsérő jelzőin van, ami további visszatérésekre ösztönöz engem és családomat.


Fábián Antalné 2015-11-04 16:34:26

11 éve minden nyáron július első két hetét Badacsonyban töltjük. Itt tudjuk igazán kipihenni magunkat és teljes mértékben kikapcsolódni. Többnyire családdal jövünk, a midiTOURIST irodában már űgy érezzük, mintha hazajöttünk volna, amikor az interneten foglalt apartman kulcsát átvesszük. A strandok szépek és tiszták, a borok és az ételek finomak, a hegyen remek kirándulási lehetőségek adódnak. Badacsonytomaj a bazalttemplomával, a tájházával és a vendégszető kedves lakosaival nyűgözi le az embert. Lehetőség van teniszezni, kerékpárt bérelni és horgászni. A kisgyerekeknek élményt nyújt a "kerekes lovacskázás" a Móló parknál és az Egry sétánynál Greznár Attila vidámparkja. Megunhatatlan a közeli Tapolca, Szigliget, Sümeg és Keszthely szépsége. Minden évben szívfájdalommal hagyjuk ott Badacsonyt, de augusztusban a Rózsakő Fesztiválra, vagy szeptemberben a Szüreti Fesztiválra még néhány napra visszatérünk, hogy a színvonalas műsorokkal még több élménnyel gazdagodjunk. Sok Balatonkörnyéki városban megfordultunk már, de ilyen hangulatos és csodálatos helyet nem találni másikat.


Edit&Robi 2015-10-02 20:28:49

Egy hetet töltöttünk Badacsonytomaj a Villa Rózában . Az idő változatos volt : túráztunk , hajókáztunk és bringáztunk a Káli-medencében . Finom borokat kóstoltunk , a legfinomabbakból hoztunk is .Sajnos nem eleget... Már tervezzük a következő balatoni kalandot.


Kozma Andrea 2015-09-30 15:11:28

10 napig tartózkodtunk a Badacsonytomaj Petőfi utcai házban 3 gyerekünkkel. Fantasztikusan jól éreztük magunkat, a környék, a hegyek gyönyörű, a ház nagyon szép, tágas jól felszerelt, a kert nagy és ápolt. A gyerekek azóta is emlegetik. Jövőre is biztosan jövünk.


Rita 2015-08-27 19:33:46

Családdal ,2 kisgyerekkel töltöttünk 4 napot Badacsonylábdihegyen egy Miditours által bérelt nyaralóban,ami minden igényt kielégitett.Az idöjárás sajnos nem kedvezett a strandolásnak ,de a környék felfedezése feledtette ezt.Gyönyörü a hely,megmásztuk a hegyet,ami elég megerőltető volt 2 kisgyerekkel ,de a látvány ami fogadott bennünket a Kisfaludy kilátónál az megérte.Jövö nyáron ugyan ide visszatérünk,de több napra.


Gyula 2015-08-23 21:34:04

Badacsonyt mindenkinek jó szívvel ajánljuk, akár családdal, akár barátokkal érkezik biztosan talál jó programokat, mi évek óta járunk ide. Szállást mi a Midi Touriston szoktunk foglalni, nekünk eddig soha nem volt rossz tapasztalatunk. Néhány általunk már kipróbált helyet szívesen megosztunk veletek Badacsonyban: Rózsakő, Szegedi Róza ház sportosabbaknak gyalog, kényelmesebb csapat pedig dzsippel is mehet. Két kis templom is kihagyhatatlan a Római úton az egyik a Szent Anna kápolna a másik pedig a Szent Donát, Badacsonytomajban pedig a Bazalttemplom is szép. Az Istvándy Pincészetet mi nagyon szeretjük, egyrészt gyönyörű maga a környezet, másrészt finomak borok és az ételek is, ezt Káptalantóti felé találjátok. Badacsonyban pedig nekünk is új volt az Istvándy Borműhely természetesen ebben sem csalódtunk. Szeremley Borház és Étterem is gyönyörű panorámával rendelkezik. Kipróbáltuk a Kishableányt is nekünk nagyon bejött ez a trendi hely, ami hiánypótló volt ebben a környezetben, itt is finom volt minden. Rosszabb idő esetén, a környéken is nagyon sok programlehetőség van. A Folly arborétum, balatonedericsi Afrika Múzeum, káptalantóti piac vasárnaponként, tihanyi piac szombaton és vasárnap (termelői piac és kézműves vásár, jó kávézók, egyebek). Hévíz sincs messze ha nincs strandidő, mi itt először voltunk mert valahogy mindig kimaradt, nem gondoltuk volna, hogy ilyen szép a tó környezete, van relax része is a tónak, mindenhol lehet kényelmes nagy stégeken napozni, pihenni, olvasni. Füred, Keszthely és Szigliget is jó kis programokat tartogat, melyek Badacsonyból könnyen elérhetőek. A badacsonyi strandok tiszták és kényelmesek.


Ámon-Kovács Judit 2015-08-05 20:55:43

Badacsony egy szerelem nekünk. Évek óta visszajárunk ide a családdal és sosem csalódtunk. A Balaton mellett sok más program elérhető a környéken, tavaly a tihanyi Levendula Házat fedeztük fel egy borongósabb napon - 2 hétből az egyetlenen:) - idén a Szentbékálla melletti kőtengert és a Hegyestűt jártuk be. Mind a móló melletti, mind a badacsonytomaji strand szuper kisgyerekkel, ami nagyon fontos szempont. Szállást eddig mindig a miditouriston keresztül foglaltunk, és tökéletesen bevált.


Sengel Gábor 2015-08-03 20:10:22

1 hetet töltöttünk Badacsonyban két 5 éves gyerekkel. Sajnos az idő kicsit őszies volt,ennek ellenére Badacsonyban és a környékén rengeteg programlehetőség van amivel el lehet tölteni kellemesen az időt. A bor7 is felejthetetlen. A miditurist apartmanjában volt a szállásunk,nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Reméljük még sokszor vissza fogunk térni ide.


Vecsey András 2015-07-05 22:23:33

Tisztelt "www.badacsony.hu"! A vendégkönyvet mindig is szerettem, mert ez a "terület" kiváló lehetőség az észrevételek közvetlen megjelenítésére. Korábban csak a különböző kiállításokon találkoztunk vendégkönyvvel, melyekbe - nagy többséggel - "szépeket" írtak a látogatók. Az internet elterjedésével "szabad lett a pálya". Ezt "használom ki" jómagam is, hogy a www.badacsony.hu vendégkönyvébe elsőként írjak. Mindenekelőtt gratulálok ahhoz, hogy egy újabb "terület" vállalkozik arra, hogy segítse Badacsony megismerését, az ide látogatóknak "irányt mutasson", hogy jól érezzék magukat városunkban, pihenjék ki magukat, vigyék jó hírünket, s jöjjenek vissza településünkre családjukkal, barátaikkal. "Másodsorban" pedig segítse elő Badacsony fejlődését és az itt élők gondtalanabb, könnyebb életét, életszínvonalának emelését. A tavalyi önkormányzati választás óta mintha kisebb lenne a "feszültség" Badacsonyban. Miből gondolom ezt? A Badacsony újság kevesebb vitáról ad számot és a város képviselő - testületi munkája is békésebb, mint korábban. Talán már a jó ügyekkel, a közérdekkel foglalkozunk és nem egymással, személyeskedéssel - közügy ürügyén. Reménykedjünk. Nevezzük ezt az időszakot a "felmérés időszakának", mely a nyár elmúltával befejeződhet.Utána jön a tervezés, az "alapozás" és megvalósítás időszaka. Sok "elvarratlan szál" van a város életében, melyet meg kellene oldani. Ezeket nem sorolom fel, mert szinte mindenki említést tett róluk, akivel beszéltem ezekről a kérdésekről. Egyet mindenképpen ki kell emelnem, mellyel minden vendég, aki a városunkba látogat, találkozik. Ez pedig a tomaji Fő utca arculata. Mindent meg kellene tenni - teljes összefogással, túl lépve az egyéni sérelmeken -, hogy "e jellegzetes több évtizedes badacsonyi városkép" megváltozzon és valóban méltó legyen Badacsony nevéhez. Ha már itt vagyunk. Érdeklődéssel olvastam a tomaji piac megnyitásáról. Sajnos mintha a kezdeti lelkesedés lelohadt volna. Miért? Kár érte, mert minden település szép színfoltja a szombati vásár. Talán a várhatóan számos -elsősorban- nyári vendég "igénye" visszacsalogatja a piacra a kereskedőtársadalmat. Végül pedig a 2016. évi Badacsony naptárról, mely 6. éve ajándék a polgároknak. Mind az 1000 badacsonyi állandó lakosnak elküldtem a levelet, melyben tájékoztatást adtam arról - többet között-, hogy hol lehet átvenni a ma már színes/!/ ajándékot. Mottó: "Színes naptár a színes Badacsonynak!" Átvehető a régi Polgármesteri Hivatal földszintjén, nyitvatartási időben, a Biztosítási Irodában Tóthné Szabó Zsuzsannánál. Vásárlásra is van lehetőség - az ára változatlanul csak 490,-Ft - Mejlinger Anitánál, a Fő utca 10. sz alatti Ajándékboltban és a badacsonyi móló újságos pavilonjában. Tisztelt "www.badacsony.hu"! Sok-sok, erőt, türelmet és kitartást kívánok felelősségteljes munkájukhoz! Szívélyes üdvözlettel, Hajrá Badacsony! Vecsey András


midiTOURIST - Badacsony