Szivárvány Vendégház

 

Elérhetőség


Cím: 8261 Badacsony, Panoráma utca 2.
Telefon: +36/30/235 18 22
E-mail: szpanzio@gmail.com
Férőhely: 16 fő
Árak: 9.950,- Ft - tól / fő / éjszakaKIKAPCSOLÓDÁS, PIHENÉS, NYARALÁS MÁS MÓDON!

 

Vendégházunk összesített értékelések alapján "Kiváló Szálláshely" lett!
2017- be év Szállása díj mint "Népszerű szálláshely" Oklevél.
Szivárvány Vendégház értékelése 9.5 a lehetséges 10-ből 218 valódi  értékelés alapján.
Badacsony nyüzsgő központjától alig 15 perces sétára található családi kis Vendégházunk. Kikapcsolódáshoz, nyaralásához adunk néhány jó tippet. 
Csodálja meg a napfelkeltét és az ezüsthidat a panoráma teraszról. Ébredjen madárdalra, reggelizzen a csobogókertben! Sétáljon a levendula illatú kertben csobbanjon az úszómedencében, szunyókáljon a szivarfa árnyékában! Váltsuk meg a világot egy jó kiadós grillvacsora után néhány pohár finom Badacsony mellett! 
Hódítsa meg a 437 m magas Badacsonyt gyalog vagy hegyi taxival, járja végig a Kuruc körutat, a Bujdosók lépcsőjét, gyönyörködjön a panorámában a Kisfaludy-kilátóból! 
Vegyen részt részt időutazáson, Szigligeten a középkori várban Salföldön, a Káli-medencében, a Kőtengernél, a Hegyestűnél!
Vendégházunk összesített értékelések alapján "Kiváló Szálláshely" lett! 2017- be év Szállása díj mint "Népszerű szálláshely" Oklevél.
Szivárvány Vendégház értékelése 9.5 a lehetséges 10-ből 218 valódi  értékelés alapján.

Badacsony nyüzsgő központjától alig 15 perces sétára található családi kis Vendégházunk.
Kikapcsolódáshoz, nyaralásához adunk néhány jó tippet.
Csodálja meg a napfelkeltét és az ezüsthidat a panoráma teraszról. Ébredjen madárdalra, reggelizzen a csobogókertben! Sétáljon a levendula illatú kertben csobbanjon az úszómedencében, szunyókáljon a szivarfa árnyékában! Váltsuk meg a világot egy jó kiadós grillvacsora után néhány pohár finom Badacsony mellett! Hódítsa meg a 437 m magas Badacsonyt gyalog vagy hegyi taxival, járja végig a Kuruc körutat, a Bujdosók lépcsőjét, gyönyörködjön a panorámában a Kisfaludy-kilátóból! 
Vegyen részt részt időutazáson, Szigligeten a középkori várban Salföldön, a Káli-medencében, a Kőtengernél, a Hegyestűnél!

 

www.szivarvany-vendeghaz.hu


 

 

 

 

midiTOURIST - Badacsony

 

 

Gizella Panzió